Нови шпионски СНИМКИ на колата на Xiaomi

  • 15.11.2023 8:35 /
  • 4096 /
  • 1
Нови шпионски СНИМКИ на колата на Xiaomi

С напредването на времето, Xiaomi и плановете за производство на автомобили, шпионски снимки на първия модел на компанията бяха публикувани в китайската социална медийна платформа Xiaohongshu, пише Факти бг.

Потребител разпространи няколко шпионски снимки на купето на това, за което се твърди, че е електрическият автомобил на Xiaomi.

Колата е покрита с камуфлажно фолио, което скрива част от елементите, но все пак може да ни покаже, че рамки на вратите липсват, а дръжките на вратите са скрити в тях.

Твърди се, че Xiaomi ще предлага две версии на своя електромобил, който се очаква да бъде кръстен Modena.

Първата ще използва батерия Blade, доставена от BYD, с 400-волтова архитектура, докато флагманският модел ще използва батерии Qilin на CATL със 101 кВтч и 800-волтова архитектура.

Купувачите, които искат да увеличат пробега, ще имат възможност да се възползват и от двигател, който да подпомага пробега.

Версия на Modena ще се предлага с 1,5-литров двигател, който работи в комбинация с батерия. Повече данни за момента не са известни.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Arno
    15.11.2023 12:47
    Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук:----- https://mub.me/medik