Незабавна карма: Пешеходец се разгневи без причина на шофьор, но ето какво му се случи (СНИМКИ/ВИДЕО)

 • 25.01.2019 10:20 /
 • 18937 /
 • 3
Незабавна карма: Пешеходец се разгневи без причина на шофьор, но ето какво му се случи (СНИМКИ/ВИДЕО)

В определени случаи хората дори не се нуждаят от причина, за да се ядосат. Понякога е достатъчно някой да е на грешното място в грешното време. Като пример ще ви покажем запис от видеорегистратор в кола. При инцидента пешеходецът изпитва гняв и показва агресивно поведение към водач на пътя без каквато и да е причина. Съдбата, обаче е решила да му даде урок.

Шофьорът се приближава към кръстовището и спира близо до стоп линията на червена светлина на светофара. Точно по това време се появява агресивен пешеходец. Той толкова се увлича от гнева си, че се блъска в стълб. Осъзнавайки колко глупаво изглежда в тази ситуация и виждайки, че в спрялата кола му се смеят, той вместо да се успокои и да спре, изпада в ярост и изглежда готов да се втурне към свидетелите на нелепите му действия с юмруци, но навреме се отказва и се отдалечава.

Как да избегнете инцидент, ако кола се движи срещу вас в насрещното

С какво може водачът да е предизвикал гняв в мъжа с кучето? Прекалено бързо ли се приближава към мястото? Или може би този пешеходец просто има лош ден и съвсем е избеснял? Както и да е, това видео отново ни напомня, че не трябва да се ядосваме, а още повече - да изпадаме в ярост. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • ДЯДО КАРАКОЧ
  25.01.2019 10:58
  Изкуфял,шибан дъртак.
 • Иво
  25.01.2019 13:01
  мноо прозд дъртофелника хахахахахахха
 • jun
  26.01.2019 20:48
  Много дрога в тая хАмерика!