Не сте виждали подобно нещо! Зрелищно ВИДЕО запечата танца на бетонобъркачка

 • 07.11.2021 10:50 /
 • 36498 /
 • 2
Не сте виждали подобно нещо! Зрелищно ВИДЕО запечата танца на бетонобъркачка

Видеоклип, посветен на танци е станал много популярен в мрежата. Този танц обаче е доста оригинален и необичаен спрямо всички останали, тъй като в него танцува бетонобъркачка.

Случилото се е от Русия и не е ясно какво точно се е случило, но според някои мнения на потребители, "героинята" от видеото "се е развълнувала, понеже бетонът е замръзнал в нея", информират световните издания. Шофьорът пък се стреми да успокои машината.

При цялата комичност на зрелищната ситуация, работниците около бясната машина едва ли се забавляват.

В кабината няма никой (шофьорът наистина е отвън и "придържа" автомобила, за да не падне), а останалите не могат да съобразят как да постъпят.

Екшън: Собственик на ударена кола се качи върху камион в движение ВИДЕО

Между другото, потребителите на социалните мрежи са разделени на два лагера, които спорят дали действията на шофьора са били полезни. Някои твърдят, че без неговите усилия автомобилът отдавна е щял да се срути на десния борд, докато други отказват да повярват в това, позовавайки се на голямата маса на платформата.

Във всеки случай бетонът в него изглежда наистина е замръзнал малко и полученият дисбаланс във въртенето е предизвикал много опасни, макар и ефектни на вид, резонансни колебания.

Към края на видеото един от служителите прави смела маневра - отваря вратата на шофьора и се опитва да изключи бетонобъркачката. Остава неясно дали усилията са били успешни.../auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Бай Х..
  07.11.2021 11:41
  Руска простотия на световно,Крачуновско,ниво !!!
 • Цун Кай Го
  08.11.2021 8:50
  На колко самагона е машината а ѝ комбайнера добре ли е или е спал във Сибирския хотела бос ....????