Младеж си напомпа гумата твърде много и жестоко съжали (ВИДЕО)

 • 22.10.2018 11:21 /
 • 3741 /
 • 2
Младеж си напомпа гумата твърде много и жестоко съжали (ВИДЕО)

Помните ли как в детството си се престаравахте с надуването на балон и какво се случваше като резултат - балонът се пръскаше с огромен трясък за възхита на всички околни. Нещо подобно се случи и с младеж, който помпа автомобилна гума, но мащабите на последствията бяга доста по-сериозни.

Не твърде умел собственик на автомобил реши да напомпа гумата на колата си на бензиностанция. И резултатът бе направо смайващ. Добре, че младежът се отърва само с уплаха. 

Случката се е разиграла в щата Мериленд в САЩ. Авторът на видеото е наблюдавал през прозорец как някакъв човечец над две минути е помпал предната си лява гума. Заедно с колега е размишлявал защо това се случва толкова дълго. И изведнъж се чул оглушителен трясък. Гумата се пръснала директно пред лицето на шофьора. Снимащият, на свой ред, хукнал да провери, дали шофьорът има нужда от медицинска помощ.  

Съдейки по всичко, човекът не е подозирал, че има допустима норма за налягане в гумите и решил да понапомпа гумата си малко повече. 

Потребителите в мрежата коментират случая така: "Провървя му, че главата му остана цяла! Щом носи вратовръзка, това не означава, че е и умен". "Или манометърът е бил счупен, или той просто е идиот". Когато бях дете мой приятел направи същото с гумата на колелото си, звукът от спукването бе толкова силен, че сега не мога да си представя какво се е случило при взрива на автомобилната гума". 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • бай Гъдю
  22.10.2018 15:55
  Не се вижда манометър, галиба... ;-)
 • ttt
  22.10.2018 19:56
  Давате ни ги за "пример", ама са големи откачалки...