Луда гонка: Крави задържаха жена - автоджамбазин (ВИДЕО)

  • 22.08.2018 8:57 /
  • 1305 /
  • 0
Луда гонка: Крави задържаха жена - автоджамбазин (ВИДЕО)

Необичаен арест бе извършен на 6 август в град Сенфорд в САЩ. Крадла на автомобил Subaru се е опитала да избяга от полицията, давайки газ през пасище. Там обаче тя била атакувани от крави, жадуващи справедливост. 

Дженифър Кауфман и две нейни съучастнички успели да се изплъзнат на полицията с откраднат Subaru. Те обаче излетели от пътя и се напъхали с колата в крайпътна канавка. Едната от жените останала в колата и била веднага задържана, втората била намерена да се крие в храсти малко по-късно. Дженифър обаче се опитала да избяга от ченгетата, тичайки през пасище. Но пасящите там крави агресивно посрещнали неканената гостенка, те започнали да я преследват и атакуват. 

В крайна сметка изплашената престъпничка била принудена да се върне на пътя, където била задържана от стражите на реда. Видеото с необичайното преследване е заснето с инфрачервена камера от хеликоптер. Кадрите са разпространени в мрежата от местната полиция. 

Собственикът на пасището никога до сега не е забелязвал, че кравите му са способни да се държат агресивно. Впрочем, те в миналото не са и имали гости. Кравите, най-вероятно, са се изплашили, че към тях се доближава човек с лоши намерения - иска да им отвлече теленцата, и започнали да защитават своята територия. 

Благодарение на кравите Кауфман ще трябва да отговаря пред съда за кражба на автомобил, притежание на наркотици, посегателство на частна собственост и съпротива при арест. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ