Кой е по-силен: Чък Норис или Toyota Tacoma? Отговорът е във ВИДЕОТО

 • 18.08.2018 9:20 /
 • 17229 /
 • 2
Кой е по-силен: Чък Норис или Toyota Tacoma? Отговорът е във ВИДЕОТО

Помните ли всички тези мемета в мрежата за Чък Норис? Ето ви още един забавен видеоклип от Тойота за Чък Всемогъщи.

Благодарение на оставения от самия него автограф на предния капак на Toyota Tacoma, автомобилът се превръща в истински супергерой и както може да изважда хората от плаващите пясъци и да сваля топки от дървета, така може да танцува диско и да побеждава в шахматни турнири, да се справя с разбойниците и да спасява неудачниците. Също така е в състояние да се пуска по вълните и даже... да нарисува портрет на Чък Норис със следите от своите гуми. Последното, между другото си е по принцип напълно възможно.

В края на видеото агентът на 78-годишния актьор казва, че е решила да го замени с пикап на Toyota. Логично е, ако е по-силен и як от Чък Норис.

Ако се върнем към реалността, то Tacoma е пикап на японската марка, създаден въз основа на Hilux. Автомобилът е оборудван с 2.7-литров четирицилиндров двигател с мощност 159 конски сили или 3.5-литров V6, генериращ 278 конски сили. Най-добрата версия на модела е TRD Pro. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Ret
  18.08.2018 11:24
  Ей, този Чък излезе направо Нечовек :)))
 • уплашен
  18.08.2018 16:43
  И естествено в тъпата Козяшка реклама трябва да пише ЧЕМПИОНАТ,където този автомобил,най-вероятно по-интелигентен от самия Чък,побеждава на шах!Но нивото на аудиторията определя и качеството на рекламата!