Кошмарни СНИМКИ от майстори в автосервизи на оставени за ремонт коли на немарливи шофьори

  • 16.10.2018 14:21 /
  • 4006 /
  • 1
Кошмарни СНИМКИ от майстори в автосервизи на оставени за ремонт коли на немарливи шофьори

Шофьорите често критикуват майсторите в автосервизите, но и те не им остават длъжни. Разгледайте тази галерия от снимки на плачевното състояние на коли, оставени за ремонт и ще се убедите сами. 

Не е за вярване, но гумата още държи въздуха. Шофьорът на Kia с голяма скорост е уцелил бордюр с колелото и една четвърт от джантата се е откършила. Но гумата още е жива.

Буквално няма обяснение как някои шофьори не могат да изпълняват най-елементарни процедури. Собственик на автомобил идва в сервиз и споделя, че има голям проблем, защото в двигателя няма нито капка масло. Оказва се обаче, че той е пъхнал масло измерителната пръчка съвсем не там, където трябва 

Смятате, че във вашата кола е мръсно. А какво ще кажете за този боклукчийски автомобил, който е докаран така освинен за ремонт? 

Виждали ли сте някога нещо подобно? Стъблото на буталото на амортисьора толкова много е ръждясало, че се е строшило. Вероятно причината е прекаленото осоляване на пътищата.

Клиентът не разбира защо е светнала лампичката на таблото, че трябва да се долее спирачна течност. Явно накладките са предали Богу дух. 

Така изглежда маслен филтър, ако не се сменя маслото в двигателя цели 100 хиляди километра. Представяте ли си какво пък е станало в самия двигател?

Клиент дошъл в сервиз с оплакване от вибрации при натискане на спирачките и поискал да му направят баланс на колелата. Но майсторите откриват ето този кошмар. 

Казваш, че малко ти изпуска заглушителя? Ама това не е ауспух, а решето! Може ли да си представите какъв звук издава този автомобил по време на движение?/auto.blitz.bg

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • дядо Каракоч
    16.10.2018 15:54
    Затова е и приказката за неволята.Просто има хора,които не са шофьори.Нямат никакъв усет за каквото и да било не само по собствената си кола ,но и за случващото се на пътя.