Как подлагат на изпитания Лада Нива в Боливия ВИДЕО

  • 27.09.2021 9:13 /
  • 11642 /
  • 1
Как подлагат на изпитания Лада Нива в Боливия ВИДЕО

Поредният рекламен клип, посветен на руския всъдеход Нива, бе разпространен от боливийския дистрибутор на АВТОВАЗ, компанията Bolivian Auto Motors.

Съвсем наскоро тази компания проведе промо снимки с автомобилите Niva Legend и Niva Travel с фотомодели, а сега с помощта на ново видео приковава вниманието към руските всъдеходи, в качеството им на автомобили за активна почивка. 

Видеото започва като POV-клип, в който ние виждаме какво се случва през очите на главния герой. Той посещава автосалон, подписа договор, получава ключовете от колата и тръгва да вземе свой приятел. Заедно двамата закачат за Нивата прицел с кросови мотори и отиват да покоряват боливийския офроуф. 

На пътя им се изпречват коварни пясъци, дълбоки колеи, блата и други препятствия. Главният герой, доставяйки ремаркето до местоназначението му, остава на своя приятел мотоциклета. след което те продължават по пътя си. 

Вариантът с активната почивка е напълно логичен и изпробван от мнозина собственици на Нива по целия свят. 

В края на клипа, както повеляват законите на жанра, става нещо неочаквано: героят разбира, че всичко това е било само на съм. Затова той се разстройва, но, за негово щастие, на телефона му идва съобщение, че в момента има коли Нива на промоция. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Охридски
    27.09.2021 13:17
    А може ли да лети тази ''Балбук гемия'' та този модел е първия а това означава че от края на ВСВ....Не можаха ли да покажат друг по-нов модел ако имат.......