Индийци се докопаха до Volvo XC90 и сътвориха невиждан тунинг СНИМКИ

 • 16.05.2023 9:54 /
 • 5163 /
 • 2
Индийци се докопаха до Volvo XC90 и сътвориха невиждан тунинг СНИМКИ

В Индия на базата на Volvo XC90 е построен луксозен кросоувър с врати gullwing. Купеподобният автомобил е дело на производителя на шасито DC2, който е известен със своите футуристични проекти на платформата на производствените модели.

В допълнение към отварящите се нагоре врати, автомобилът разполага с офроуд гуми и луксозен интериорен дизайн. Че второто поколение на XC90 е използвано като донор може да се разбере само от арматурното табло.

Индийската марка почти изцяло е преработила популярния шведски кросоувър. В резултат на това колата е получила нови панели на каросерията, други фарове и задни светлини, както и необичайна решетка, състояща се от масивни пчелни пити, масивна задна броня и големи правоъгълни изпускателни тръби.

Интериорът на поръчковия SUV също претърпява значителни промени.

Например, в кабината са монтирани четири отделни седалки, облицовани с червена кожа.

Автомобилът е получи атмосферно осветление, монтирано във вратите, които се отварят в стила "чайка". В същото време кросоувърът има висок пътен просвет и огледала за обратно виждане, разположени на предните калници.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Ногу яко
  16.05.2023 20:02
  отзад е Porsche, отпред е Moskvich 412. Отстрани и гумите Lada Niva offroad.
 • индианец абориген
  17.05.2023 2:09
  Моето тино ги издухва всичките 500 коньови духалки. Турбо Гарет , съчетано със нисан дизел от старата школа прави чудеса. Въпреки почти двата тона купе.