Индиец сътвори най-грозния тунинг на Мерцедес S-Klasse, правен някога СНИМКИ

 • 16.03.2022 10:01 /
 • 248882 /
 • 3
Индиец сътвори най-грозния тунинг на Мерцедес S-Klasse, правен някога СНИМКИ

Индийски блогър под псевдонима Шива публикува видео в канала си в YouTube, в което показва необичайна находка, открита на една от улиците на Делхи. Авторът намира един от най-странните Mercedes-Benz S-Klasse в изпълнение W126, който по нищо не прилича на оригиналния модел, пише Факти бг.

Предполага се, че странна кола, наречена SF1, е идея на тунинг ателието DC Design. Този проект спокойно може да се определи, като най-лошата тунинг доработка на този модел. 

Първото нещо, което хваща окото, когато визите необичайния автомобил, е оформлението на каросерията. Вместо оригиналния седан с четири врати, S-класата е направена като купе с две врати. За да направят това, тунинг специалистите променят радикално дизайна на модела.

Така се променя формата на тавана, който е прикрепен към удължения капак на багажника. Отпред се появява различна радиаторна решетка, нови предни светлини, друга броня, поръчков капак и калници. Освен това отстрани зад предните колела има масивни вентилационни отвори, както и странни светлини.

Очевидно в този необичаен проект тунинг специалистите са планирали да демонстрират колко може да се промени оригиналния Mercedes-Benz S-Klasse, но резултатът определено не е добър. В същото време не е известно защо колата е била изоставена по улиците на Делхи.

Съдейки по състоянието, персонализираната кола прекара дълго време на открито и следователно каросерията ѝ е покрита с ръжда и мръсотия, а вътре има голямо количество различни отломки.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Гюл Бахча
  17.03.2022 10:34
  Близ, вие сте абсолютни и неграмотни идиоти бе!
 • KLIMBO
  17.03.2022 13:19
  Хубава работа, ама циганска
 • Bojo5
  19.03.2022 12:58
  Това няма нищо общо с W126 и никога не е имало... Молоумници