И у нас е така! Тарикат мина през островче, за да се престрои, но.... (ВИДЕО)

  • 24.06.2019 10:00 /
  • 4999 /
  • 0
И у нас е така! Тарикат мина през островче, за да се престрои, но.... (ВИДЕО)

Това се случва поне веднъж с всеки - да се приближаваш към изход от магистрала и в последния момент да се сетиш, че не си успял отрано да се престроиш, а маркировката вече не ти позволява да го направиш. Спазващите закона шофьори биха продължили до следващия изход или до място където могат да обърнат, но други са на мнение, че те могат да пренебрегват правилата. Все пак това не е чак толкова голямо нарушение, но все пак защо тогава биха рисували по пътя забранителната маркировка. 

Шофьор на Honda Civic реши да наруши правилата, но, за лош късмет, наблизо се намираше патрул на полицията. Кармата веднага застига шофьора-нарушител - фактически, полицаят започва да отваря вратата на патрулката си в момента, когато "Сивик"-а се изравнява с камион, слизащ от магистралата. Полицаят вижда всичко прекрасно и настоява шофьорът на леката кола да спре встрани от пътя, за радост на тираджията, който е бил с монтиран видеорегистратор. 

Впрочем, потребителите в мрежата твърдят, че полицаите доста често седят в засада именно на такива места - на изхода от магистралата за Монреал, защото много от шофьорите си позволяват да направят именно това нарушение. 

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ