Горещи и палави момичета от Беларус в нов стилен автокалендар СНИМКИ 18+

 • 17.01.2021 9:50 /
 • 5125 /
 • 2
Горещи и палави момичета от Беларус в нов стилен автокалендар СНИМКИ 18+

12 красавици от Беларус позират за календара на фона на редки автомобили от Минск, Брест и Гродно. Изданието традиционно бе представено от организаторите на беларуския автомобилен фестивал SunDay.

Всичко това се случи, въпреки че SunDay беше отменен за първи път от десет години поради пандемията. Ето защо гласуването за най-добрите проекти е трябвало да се извърши онлайн. В социалните мрежи феновете са помолили организаторите да се реализира  и календарът с момичетата въпреки всичко, защото той е станал отличителен белег на фестивала.

За разлика от предишните години, сега изборът на красавиците е извършен без гласуване в интернет, така че момичетата ще бъдат видени за първи път едва на самия календар.

Партньорите на фестивала от компанията Fortis са предложили нов формат - сега момичето става основното на снимката, тя е изкарана на преден план. Освен това календарът е станал "по-смел": ако преди хубавиците бяха напълно облечени, сега те са по-разкрепостени, въпреки че всичко, както и преди, е в границите на благоприличието.

Момичетата позират до коли от автомобилния фестивал, като сред героите на календара са реставрираният в Брест товарен евакуатор GMC Brigadier, няколко Nissan Silvia от шампионата на Беларус по дрифт, ретроавтомобилът Pontiac Silver Streak 8 1950, проектите BMW E36 и Audi A3, Chevrolet Camaro и Corvette, класически Mercedes S124, както и мотоциклети Harley -Дейвидсън и ИЖ.

Календарът със стилните красавици се е получил наистина доста впечатляващ!

Януари

Февруари

Март

Април

Избрани красавици от Беларус позираха за нов секси автокалендар (СНИМКИ)

Май

Юни 

Юли

Август

Септември

Прелестни хубавици от Беларус омайват в нов секси автокалендар СНИМКИ

Октомври

Ноември

Декември

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Вуте
  17.01.2021 13:36
  Е па тиа оти са току кльщави бе!? Друго са си апетитните американки.
 • Ценител
  18.01.2021 19:33
  Ами хубави са. Не може да си кривим душата.