Фантазии на тема "Тесла": Мотори, автобуси и трактори СНИМКИ

  • 23.12.2019 8:08 /
  • 1422 /
  • 0
Фантазии на тема "Тесла": Мотори, автобуси и трактори СНИМКИ

Хайде да си представим, че "Тесла" се е разширила до такава степен, че е представила на обществото собствен мотор, автобус и трактор. 

Как биха се държали новите превозни средства в съответните сегменти? 

Когато хората видят "Тесла", те си мислят, че целта на тази компания е продажбата на автомобили. Но това е само част от идеята.

Философията на производителя на "Тесла"

Всъщност най-важната задача на проекта е принуждаването на останалите компании да се конкурират с него. Това вече е постигнато в премиум класа. Сега компанията се готви да приложи своята стратегия по отношение на камионите, но какво следва за тракторите и останалата селскостопанска техника.  

Мотори? Автобуси? Летящи коли? 

Всичко това журналистите се опитаха да изяснят чрез средствата на визуализацията. 

Австралийски уеб сайт създаде девет примера за автомобили, които той би искал да види да се произвеждат от "Тесла". 

Интересно е, дали "Тесла" ще се опита да произведе някой от тях. 

Представяме на вашето внимание моделите в реда на вероятността за тяхното появяване: от най-вероятния до онези, които имат изключително спорни шансове за съществуване. 

Трябва да припомним, че "Тесла" е американска компания, която произвежда електрически автомобили и решения за съхраняване на електрическа енергия. 

Компанията е създадена през 2003 година от Марк Тарпенинг и Мартин Еберхард. В самата "Тесла" обаче за основатели на проекта се смятат Илон Мъск, Иън Райт и Джефри Брайън Щробел.  

 

КОМЕНТИРАЙ