Ето какво представлява истинско задръстване на пътя ВИДЕО

  • 06.12.2019 10:50 /
  • 3262 /
  • 0
Ето какво представлява истинско задръстване на пътя ВИДЕО

Ако смятате, че имате добра представа какво представляват задръстванията, погледнете панорамата на вечерния Лос Анджелис и Магистрала 405. Тези хора не се спасяват от някакво природно бедствие, всъщност това е празник. Причината за екстремната ситуация на 12-лентовата магистрала е Денят на благодарността, популярен празник в Съединените щати, който беше отбелязан на 28 ноември тази година.

Съдейки по видеото, не само магистрала 405 се превърна в море от бели и червени светлини - подобни задръствания се наблюдават по прилежащите улици. Има проблеми с трафика в Лос Анджелис и в обикновени дни, но тази ситуация изненада дори самите жители на мегаполиса (и местните журналисти). Според съобщения в медиите, "часът пик" се простирал далеч над един час.

Такова гигантско задръстване на пътя едва ли сте виждали някога! (ВИДЕО)

Може би тази предпразнична дейност на американците е свързана и с плашещи прогнози за времето. Синоптиците са обещавали на този район на САЩ през следващите дни силен вятър и многобройни валежи - от дъжд на брега до снеговалежи в планината. Следователно, очевидно, хората са решили да направят всички приготовления предварително и, както обикновено се случва, едновременно да се отправят на път. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ