Екшън като на кино: Полицаи гонят шофьор с Пежо, а той се измъкна като слезе с колата..... по стълбите (СНИМКИ/ВИДЕО)

 • 15.09.2018 5:20 /
 • 4830 /
 • 2
Екшън като на кино: Полицаи гонят шофьор с Пежо, а той се измъкна като слезе с колата..... по стълбите (СНИМКИ/ВИДЕО)

В босненския град Баня Лука е станало преследване с доста неочаквано развитие. Младеж на 19 години, който шофира червен Peugeot 205, се опитва да се измъкне от следващия го плътно полицейски автомобил и се решава на отчаяно действие - спускане с колата по стълби, информира "Мирър".

Изданието съобщава, че приличащия на каскадьор с действията си - 19-годишен местен жител, дори не притежава шофьорска книжка. Също така е интересно, че в резултат на екстремното спускане, старият хечбек Peugeot 205 почти не е пострадал. По време на изпълнението на опасния трик, в колата, освен шофьора, е имало още двама негови приятели на 19 и 18 годишна възраст.

Видеозаписът показва, че преследването е било при не толкова висока скорост и е вероятно младежът да е взел спонтанно решението да избяга по този хитър начин. Докато бяга от полицията, той изведнъж свива от пътя към пешеходната част на улицата. Полицаите, обаче, не посмяват да повторят тази маневра, въпреки че един от тях излиза от полицейския автомобил и неуспешно се опитва да достигне до преследваното червено пежо.

Полицейско разследване по-късно е разкрило водача на автомобила и се оказало, че 19-годишният младеж няма шофьорска книжка.

Според информацията, все още няма арести по случая  и разследването продължава. /auto.blitz.bg

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • коко
  15.09.2018 10:33
  кеф,браво
 • Шрла
  15.09.2018 15:02
  Пежо 205 е класика. Един от най-добрите автомобили.