BMW показа уникален оптичен тунинг с кован карбон СНИМКИ

  • 04.05.2022 9:00 /
  • 410 /
  • 0
BMW показа уникален оптичен тунинг с кован карбон СНИМКИ

Кован карбон за последно дебютира на представения през 2010 година лимитиран супер автомобил Lamborghini Sesto Elemento. Подсиленото фибростъкло се отличава с необикновена рисунка от разположени хаотично елементи на влакната, затова два еднакви детайла от кован карбон не може да съществуват. 

В момента обаче такива елементи може да бъдат монтирани и на относително по-бюджетния BMW M135i xDrive. 

От кован карбон са направени дифузорите в задната броня и накладките на огледалата за задно виждане. От обикновен гланциран карбон са направени предния сплитър, накрайниците на крилата на предната броня, праговете и задното антикрило. 

Да се стилизира външния вид на хечбека, показан на официални снимки в нов сив цвят Frozen Pure Grey (замразено чисто сиво), може и благодарение на фирмените джанти. 

 

 

 

   

 

 

 

За доработка на салона е използван скромен асортимент, който включва в себе си нови стелки от плат, триспицов спортен волан, тапициран с кожа и алкантара, и лопатки с червени акценти, а също така са достъпни и новите М-вложки за вратите. 

Технически BMW M135i xDrive не се променя, запазвайки 4-цилиндровия турбиниран двигател с работен обем от 2 литра, заимстван от кросоувъра X2 M35i, развиващ мощност от 306 конски сили и 450 нютон-метра. Скоростната кутяи е 8-степенен автомат Steptronic Sport с интегриран диференциал Torsen, задвижването е и на четирите колела. 

 

КОМЕНТИРАЙ