Българи показаха дяволския Dodge Challenger SRT Hellcat СНИМКИ

  • 17.04.2020 9:50 /
  • 1604 /
  • 1
Българи показаха дяволския Dodge Challenger SRT Hellcat СНИМКИ

Не всеки ден европейско тунинг ателие започва да работи върху един от най-популярните мощни автомобили на нашата планета, както са направили българите от Vilner. Българската фирма, обаче, е успяла успешно да добави Dodge Challenger SRT Hellcat към своето портфолио.

От Vilner са персонализирали по изумителен начин интериорния дизайн. Седалките, подлакътниците, сенниците и други детайли са облечени в кожа. Използван е алкантар, облицовките са от въглеродни влакна, поставени са червени предпазни колани, както и специална обшивка в облегалките за глава.

Българи впечатлиха с яркия тунинг на Porsche 911 Cabriolet СНИМКИ

Vilner са известни с това, че създават специални интериори, но от време на време излизат от зоната си на комфорт и работят върху външните части на автомобила. Challenger SRT Hellcat е получил матово червен външен вид с демонични стикери на вратите, контрастиращи с черните елементи на предния и задния край, както и черни лети джанти с Y-образни спици.

Двигателят на колата е 6,2-литров HEMI V8 с мощност от 707 конски сили. Автомобилът вдига 100 км / ч за 3,6 секунди и има максимална скорост от 328 км / ч. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • firebg
    17.04.2020 15:28
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/