Българи направиха изумителен тунинг на салона на Ferrari California T СНИМКИ

  • 16.08.2020 8:50 /
  • 606 /
  • 0
Българи направиха изумителен тунинг на салона на Ferrari California T СНИМКИ

Страхотният автомобил Ferrari California T е получил някои модификации от българското студио Vilner Garage, които включват индивидуален интериор, комплект пътни чанти и двуцветни колела.

Според информацията, собственикът на California T е уточнил, че не иска да нарушава цялостния стил на автомобила, поради което повечето от промените са направени в салона на колата.

Промените в интериора включват релефна тапицерия, червена кожа с бял контрастен шев, спортен волан с алкантара и елементи от въглеродни влакна.

Българи показаха дяволския Dodge Challenger SRT Hellcat СНИМКИ

"Всичко вътре свидетелства за страст и чувства. Естествено беше да изберем червеното. Тънката кожа следва линиите на всеки детайл, а контрастният бял шев обединява всичко това в едно, пояснил е Атанас Вилнер.

"Не променяхме оригиналната боя на Ferrari по желание на собственика, но се договорихме да боядисаме спиците на колелото в същия червен цвят като интериора “, обяснил е още Вилнер.

Българи впечатлиха с яркия тунинг на Porsche 911 Cabriolet СНИМКИ

Другите модификации включват предпазни колани в червено и черно, тапицерия на централната конзола и комплект ръчно изработени чанти, които подхождат на салона. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ