Безумие! Шофьорка подлуди цял „Люлин“ с една нелепа постъпка (СНИМКИ/ВИДЕО)

 • 02.03.2019 13:53 /
 • 3757 /
 • 3
Безумие! Шофьорка подлуди цял „Люлин“ с една нелепа постъпка (СНИМКИ/ВИДЕО)

Безумие! Шофьорка подлуди цял „Люлин“ с една нелепа постъпка (ВИДЕО)

Безумна случка се разигра в столичния квартал „Люлин“ в най-натоварения за трафика момент – петък следобед. Шофьорка на автомобил паркирала по фрапантен начин, препречвайки пътя на тролей 7, а оттам задръствайки цялата улица.

Кадри от невиждания хаос са публикувани в социалната мрежа. Те са заснети в центъра на „Люлин“ на бул. „Джавахарлал Неру“. Образувала се е дълга колона от автомобили, а шумът е нетърпим.

За това, че жена е седяла зад волана, свидетелства авторът на поста. Разбира се, веднага последва лавина от коментари за шофьорските умения на жените.

Завърза се, обаче, и друга дискусия – дали наистина тролеят не е могъл да се размине с накриво паркираната кола и да бъде предотвратено задръстването. „Реално място за минаване има. Тя е виновна, ама и шофьорът на тролея не е по-малко тъп“, коментират в мрежата. Други обясняват, че рискът от разкачване от контактната мрежа за тролея бил твърде голям.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Феномен
  02.03.2019 16:48
  При нужда тролея може да бъде разкачен от жиците и да бъде избутан, след това отново прикачен. Така щеше да се избегне задръстването. Но шофьорът-мъж го е домързяло, или не му е стигнал ум за толкоз "сложна" маневра. Не обвинявайте само жените в липса на умения и креативна мисъл.
 • do Феномен
  02.03.2019 18:06
  Това твоето е ирония нали, моля те кажи, че е ирония
 • от селу сми
  02.03.2019 23:40
  не се научиха да карат софеанци хахаха да ги в тъпити кауни да ги хахахаха