Бесен екшън с полицейска гонка с 225 км/ч бе заснето на ВИДЕО

 • 22.10.2023 11:50 /
 • 58719 /
 • 4
Бесен екшън с полицейска гонка с 225 км/ч бе заснето на ВИДЕО

Почти 20-минутно полицейско преследване в Арканзас, САЩ, не е довело до задържането на нарушителя, създавайки обаче голям риск за останалите.

Видеорегистраторът показва многобройни инциденти, при които шофьорът, полицаите и минувачите рискуват сериозно да бъдат наранени.

Нарушителят със своите заплашителни завои и маневри така и не е заловен. Този случай обаче породи дискусия в страната и мрежата за целесъобразността на полицейското преследване на нарушителите на пътя.

Така показаният инцидент поставя под въпрос тактиката, използвана по време на преследването. Действията на нарушителите застрашават обществото и именно този риск за обществената безопасност кара някои полицейски служители да прибягват до опасни тактики, смятат експертите.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Мотопатрулите в САЩ удивляват с уменията си на пътя

На видеото се вижда как патрулката препуска през улици, опитвайки се да настигне нарушителя. Преследването продължава по магистралата с включени светлини и сирени. Някои от маневрите на моториста показват, че той не е много опитен, но преследването продължава.

Мотоциклетистът и патрулна кола прелитат покрай пешеходци със 140 мили в час (225 км/ч) или дори още по-бързо.

В един повратен момент, след 19 минути преследване, заподозреният водач губи контрол и пада. Докато патрулката намалява скоростта, той вече е пресякъл насрещното платно на пътя и е хукнал в гората.

След шест минути издирване пеш полицията спряла да търси нарушителя и се върнала при колите. Сега произшествието се е превърнало в източник на дебат и мнозинството е склонно да вярва, че подобни действия не са си стрували риска. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • kriskayl357
  22.10.2023 20:57
  хванаха пулиту
 • gdqxcib
  22.10.2023 21:02
  Искате ли дълъг и страстен секс за няколко часа, много спеpма, издръжливост, повишен тестостерон (лечение на простатит и плешивост) вече е възможно и безопасно на всяка възраст. Прочетете сами -----> https://min.lc/strem
 • whitenoise
  23.10.2023 7:25
  видеото е позорно. тоя пускаше колесниците и беше ясно, че ще си падне. на късмет някак издържа цялото това време. накрая пък и се изтумби без да счупи нищо... късметлия
 • Нико
  24.10.2023 9:57
  Защо сте толкова смятани?! Нямам никакъв интерес какво се случва в ФАЩ. Боли ме ключа за тази държава.