Барабанистът на Pink Floyd повози вокала на AC/DC със своето Ferrari ВИДЕО

  • 09.04.2021 10:20 /
  • 2706 /
  • 1
Барабанистът на Pink Floyd повози вокала на AC/DC със своето Ferrari ВИДЕО

Ник Мейсън има впечатляваща колекция от автомобили, като нейното украшение се явява ретро спортна кола на Ферари на стойност десетки милиони долари.

И двете рок легенди са фенове на колите и има нещо прекрасно в това да гледаме как Брайън Джонсън и Ник Мейсън се кикотят във Ферарито като момчета над нова играчка.

В предаването си в своя канал в YouTube Брайън Джонсън, вокалистът на AC / DC говори за страстта си към автомобилите, а в поредния си епизод е отишъл да посети друг ценител и колекционер, и то изключителен.

Ник Мейсън, основател и член на Pink Floyd, е показал на Джонсън и зрителите част от гаража си, в който се помещават както бащиния му състезателен Bentley, така и ретро суперавтомобили и нови машини като Ferrari LaFerrari.

"С това започна всичко", казва Мейсън за автомобила Бентли. "Това беше колата на баща ми и той я използваше, така че беше голямо удоволствие, когато бях дете, да бъда отзад и да се возя на пистата Силвърстоун."

Продава се уникална полицейска суперкола Ferrari СНИМКИ

Най-ценният екземпляр в колекцията е Ferrari 250 GTO от 1962 г. Така например, през 2018 г. подобен автомобил от 1962 г., поставен на търг, бе продаден за 48,2 милиона долара, а малко по-късно през същата година е продадено друго копие на 250 GTO от 1963 г. за 70 милиона долара.

Според думите на Мейсън, тази кола не само е страхотна на пистата, но и е много комфортна, като е удоволствие да се движиш с нея по нормални пътища. Мейсън казва, че е използвал тази кола, за да заведе и двете си дъщери на сватбата. По-впечатляващо е, че дори е преминал с ретро спортната кола през цяла Европа и е стигнал до Нюрбургринг.

Българи направиха изумителен тунинг на салона на Ferrari California T СНИМКИ

Колата на Мейсън се отличава и с факта, че е била използвана като обезпечение за заем за плащане на турнето, посветено на 13-ия студиен албум на Pink Floyd. В крайна сметка това се е оказало добро решение, тъй като това е било най-касовото турне през тази година. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Бон Скот
    11.04.2021 0:23
    Браво заслужават го. Велики са !