Автомобилна състезателка се отказа заради кариера в порното СНИМКИ 18+

 • 13.06.2020 9:50 /
 • 9373 /
 • 3
Автомобилна състезателка се отказа заради кариера в порното СНИМКИ 18+

25-годишната австралийка Рене Грейси е решила радикално да промени посоката на кариерата си: тя е напуснала автомобилния спорт и сега се е впуснала в индустрията за възрастни.

През 2013 г. 18-годишната Рене беше смятана за надеждата на австралийския автомобилен спорт. Тя стана първата жена, получила място за пилот в серията V8 Supercar. От 2012 до 2017 г. момичето участва в 95 официални състезания. Обаче след това тя остава без работа.

„Нямах добри резултати и не успях да получа финансиране за по-нататъшните участия на пистата. Опитах се да направя всичко възможно, но в един момент мечтата ми за кариера в автомобилните състезания напълно изчезна ”, казва Рене.

Младата жена признава, че е печелила много малко от състезания. Това я е насърчило да се пробва като модел на уеб камера. „Това ме постави във финансово положение, за което никога не можех и да мечтая, а и наистина ми харесва. Правя добри пари и се чувствам комфортно “, разказала е тя пред австралийския Daily Telegraph.

Само през първата седмица след като се е регистрирала в платформата за възрастни, приходите й възлезли на 3000 долара. Според нея това е повече, отколкото е спечелила за същото време за цялата си кариера в автомобилни състезания.

Знойни хубавици съблазняват в нов секси автокалендар СНИМКИ 18+

„Излизането ми от автомобилния спорт е най-доброто нещо, което съм направила в живота си“, казва Грейси пред News Corp Australia. Сега моделът печели до 25 000 долара седмично и най-накрая е решила всичките си финансови проблеми.

Рене Грейси започва автоспортната си кариера в картинга, след което прави дебюта си за Porsche Carrera Cup, като става първата жена пилот в историята на тази серия. През 2013 г. тя влиза в серията, която сега се нарича Super2, а по това време тя носи името Dunlop Series (най-младата серия V8 Supercars) и завършва 18-а като цяло за сезона.

Голи красавици учестиха пулса на мъжете в нов горещ календар СНИМКИ 18+

През август същата година бе обявено, че Грейси ще представлява честта на женския отбор Falcon Prodrive Racing, заедно с швейцарката Симоне де Силвестро, управляваща Ford FG X. Малко по-късно Рене и партньорката й участват в легендарния австралийски маратон Bathurst 1000, но на 10- ия състезателен кръг катастрофира с колата. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Сандо
  14.06.2020 16:29
  Смешно прасе
 • икм
  15.06.2020 7:39
  неща ви рекламите
 • алаала
  15.06.2020 11:49
  в мутрата мяза на терминатор с тая широка челюст, ама ко й сложиш един чувал на главата, ще става красавица