AutoBild назова най-грозните автомобили в историята (СНИМКИ)

  • 20.06.2019 9:20 /
  • 4160 /
  • 0
AutoBild назова най-грозните автомобили в историята (СНИМКИ)

В света има много красиви коли. Има обаче и такива, чийто дизайн е откровено неудачен. AUTO BILD назова най-грозните, според тяхното мнение, автомобили на всички времена.

 

Pontiac Aztek

Средноразмерният кросоувър всъдеход Pontiac Aztek се появи през 2000 година. Той бе пускан до 2005 г. включително и беше позициониран като кросоувър за отдих и пътувания.

 

Fiat Multipla

Компанията Fiat, създавайки Multipla, както винаги е искала да се откроява и да направи нещо необичайно. Въпреки нестандартния дизайн, италианците пускаха този компактен ван почти 12 години.

 

Peugeot 1007

Peugeot произвеждаше малкия ван Peugeot 1007 през 2004-2009. Дизайнът бе неудачен, но пък колата бе оборудвана с електрически плъзгащи се странични врати. Не е необходимо да се отказва човек от такива врати.

 

Honda Fuya-Jo

В края на 90-те години компанията Honda създаде Fuya-Jo, представляващ компактен автомобил за младите хора. Предполагаше се, че те ще бъдат използвани от младежите, за отиване например до нощни клубове и дискотеки. Не се получи.

AutoBild назова любимите автомобили от края на ХХ век (СНИМКИ)

 

Ssangyong Rodius

Ssangyong Rodius се появява през 2004 година. Това беше много странен миниван с елементи на кросоувър и дизайн на комби. Но пък от друга страна автомобилът има много просторен салон.

 

Toyota Prius

Първото поколение Toyota Prius се появи преди около двадесет години. Той дълго време бе лидер в своя сегмент, въпреки не много добрия дизайн. Сега на шофьорите се предлага новото поколение Prius, който има по-красива визия.

 

Toyota Yaris Verso

Японците произвеждаха Toyota Yaris Verso от 1999 до 2004 година. Той има спорен дизайн, който много автолюбители критикуват. Репутацията на Toyota пострада след пускането на този модел.

AutoBild: Топ 10 на най-икономичните градски автомобили (СНИМКИ)

 

Tango T 600

Ширината на Tango T 600 е само 99 мм. Изглежда, че тя все още е най-тясната кола в света. Построена от американската компания Commuter Cars.

 

Mercedes R-Class

Mercedes R-Class се появи през 2005 година. Все още се произвежда. Той съчетава елементи на миниван, всъдеход и комби. Много необичаен автомобил. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ