Audi разкри дизайна на фейслифт версията на e-Tron СНИМКИ

  • 04.10.2022 10:00 /
  • 437 /
  • 0
Audi разкри дизайна на фейслифт версията на e-Tron СНИМКИ

Компанията Audi запазва интригата около първата фейслифт версия на e-tron, макар, че компанията пусна тийзър по тази тема още през пролетта. Този път електрическият кросоувър бе разкрит на официални снимки, но колата обаче продължава да е с маскировъчен камуфлаж 

Според слуховете, с обновяването си моделът може да получи и ново име - Q8 e-tron, макар, че потвърждение за това все още няма. По-рано се предполагаше, че електрическият кросоувър ще бъде преименуват в хода на смяната на поколенията, тоест не по-рано от 2026 година. 

Обновеният e-tron трябва да разполага с увеличен пробег с едно зареждане от 400 на 600 километра. Тези резултати са постигнати за сметка на промени в електрическата система и, вероятно, за сметка на химическия състав на акумулаторите. 

Също така Audi може да са подобрили системата за рекуперация на енергия и да са монтирали на кросоувъра по-ефективни елмотори. 

Сред външните изменения са нова радиаторна решетка, която при прототипа е решена в оранжев цвят, а също и модернизирана оптика, включително и стопове с нов дизайн. Съдейки по снимките, камерите, заместващи огледалата за странично виждане, ще са само опция в списъка с допълнителното оборудване на колата. 

В този си вид се очаква моделът да бъде произвеждан през идните две-три години, докато не бъде сменен от новото поколение. То ще бъде принцпно нов електрически кросоувър на базата на платформата MLB Evo.

КОМЕНТИРАЙ