Американци показаха как трябва да се прави изчукването на колите

  • 24.07.2019 9:30 /
  • 2968 /
  • 0
Американци показаха как трябва да се прави изчукването на колите

Видеокамера в частен дом засне любопитна картина на "бърз" ремонт на автомобил. В пояснения към клипа се казва, че обитателите на дома, разположен на 10 минути от центъра на американския град Хюстън, са наблюдавали всичко в реално време и веднага са качили кадрите в мрежата.  

 

В клипа се вижда как пред дома им спира току що участвал в катастрофа автомобил. При това последвалите действия на шофьора и пътниците в него са изключително забавни. Шофьорът решил да се качи на предния капак и да се опита да го изправи с подскоци, а спътника му подсказвал на кое точно място да скача по-енергично. Изглежда, че чернокожият младеж не прави това за първи път, той е твърде уверен в действията си.  

В коментарите към клипа младежът набързо е кръстен "геният на Черната цивилизация". Все пак трябва да се отбележи, че автомобилът си е тръгнал в доста по-добър вид. Такова изчукване обаче едва ли е било от полза и на вътрешните му органи. 

Искате да научавате най-интересното и най-новото от света на автомобилите? Харесва ви да четете съвети за вашата кола или да се наслаждавате на ретро кадри от автомобилната история? Тогава ни харесайте във Фейсбук! 

КОМЕНТИРАЙ