Адски тунинг на Мустанг с хриле и криле СНИМКИ

  • 24.02.2021 8:43 /
  • 967 /
  • 1
Адски тунинг на Мустанг с хриле и криле СНИМКИ

През лятото на 2020 г. в Черна гора дойде Ford Mustang, а мъже от тунинг студиото Montetuning предложиха да "облекат" спортна кола. Собственикът се съгласил и работата започнала да кипи.

Направихме комплект за тяло, нови брони и прагове. Също така всичко не приключва само с масивните калници, те добавиха въздуховоди за спирачките и диаметърът на джантите беше променен от 18 на 20 инча. Монтиран е карбонов ауспух и самата система за отвеждане на газовете е настроена изцяло наново. 

Колата беше боядисана в бордо металик, а комплектът за тяло - в матово черно, а на малките отвори на прозорците бяха монтирани „хриле“ - както на Ford Mustang Eleanor в „Gone in 60 Seconds.“

Тоест, всичко е направено по холивудски, дори в същия стил е боядисана колата на Джъстин Бийбър.

В автомобила е подобрено охлаждането на спирачките - това е важно за преодоляването на планинските серпентини на Черна гора, където живее собственикът на спортния автомобил. Мощността на двигателя не е пипана, тя вече е впечатляваща.

Колата беше практически нова - 2017 година, с пробег от само 7000 км, комплектът на каросерията и модификациите струваха на собственика 10 000 евро, но си заслужаваше!

Специалистите са работили по създаването на уникалния дизайн в продължение на три месеца, сами са изработили целия комплект от фибростъкло и карбон, само джантите са поръчани от САЩ. Останалото е създадено на ръка, дори сами са си рисували скиците.

Автомобилът е със задно задвижване, с 2.3-литров двигател, 330 к.с., скоростна кутия - 6-степенна механична, просветът е 130 мм.

Сред нещата, повдигащи лукса, са осветление на дъното и арките на колелата. Не всички одобряват това, но изглежда впечатляващо на тази кола, която през нощта фучи по планинските серпентини.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • !?!?!?
    24.02.2021 12:46
    Блицаджийски тъпанари,кое му е адското на тунинга@