Продава се идеален Chevrolet Impala на рапъра Dr Dre СНИМКИ

  • 22.05.2021 9:50 /
  • 672 /
  • 1
Продава се идеален Chevrolet Impala на рапъра Dr Dre СНИМКИ

Impala е емблематичен автомобил в хип-хоп културата. И според всички канони, той е бил превърнат в лоурайдър със „скачащо“ окачване.

Продавачът в eBay посочва, че този Chevrolet Impala от 1963 г. е принадлежал именно на Dre. Твърди се, че американският рапър е притежавал Impala в продължение на „много години“, а продавачът твърди, че може да предостави доказателства за това, включително документация и дори видео, запечатало момента на продажбата.

За автомобила е разказано много малко, тъй като е разбираемо, че продавачът разчита на славата на предишния собственик и очаква бързо да намери купувач на Impala.

В съобщението обаче се посочва, че колата има тунингован двигател и нов акумулатор. Мястото за спецификации на автомобила в eBay показва, че Impala има двигател LS1 под капака, но не е ясно с какъв обем. И разбира се има задължителни модификации на окачването.

Известен рапър изуми всички със своята суперкола, вижте как изглежда (ВИДЕО)

Снимките говорят сами за себе си, потвърждавайки, че Impala е в перфектно техническо състояние, въпреки че колата е преминала през мащабни подобрения, за да се превърне в любимата кола на Dr Dre.

Необичайно: Mercedes-Maybach GLS 600 чисти пътя от снега ВИДЕО

Началната цена на автомобила в eBay е 100 000 долара, но може да се избегне наддаването и да се купи колата за 150 000 долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • minwooo
    23.05.2021 5:51
    Ля ля ля итс да мадафакин Ди Ар И.