Най-надеждните и евтини употребявани автомобили, които не разочароват СНИМКИ

  • 15.07.2021 10:50 /
  • 2692 /
  • 0
Най-надеждните и евтини употребявани автомобили, които не разочароват СНИМКИ

Първият автомобил е важен момент в живота на всеки човек. С вълнението и усещането за свобода идват и първите трудности и невероятна отговорност. Към избора на автомобил трябва да се подхожда отговорно, така че шофирането да бъде удоволствие, а не проблем.

Несъмнено всеки сам решава какъв автомобил да предпочете. Не бива обаче да сядате изведнъж зад волана на скъп и обемист модел. За начинаещите е по-добре да изпробват силите си и да усъвършенстват уменията си с компактен бюджетен автомобил.

Всъщност в началото драскотините и ожулванията са неизбежни поради неопитното паркиране. Идеалният избор е автомобил втора употреба.

Рядък 25-годишен пикап Москвич е изминал 100 000 км, а изглежда като нов СНИМКИ

Те са лесни за шофиране, а оборудването им е доста аскетично, така че нищо не отвлича вниманието на водача от пътя. И тук обаче има нюанси, тъй като не всички бюджетни модели са евтини за поддръжка и това също не е маловажно.

Изданието Auto.CZ проучи пазара и състави списък с автомобили, които са идеални за начинаещи шофьори и няма да предизвикат проблеми с надеждността по-късно.

Най-добрите употребявани автомобили до 4 500 долара:

Toyota Yaris (до 2011 года)

Opel Agila (от 2007 до 2014 год)

Peugeot 107 (от 2005 до 2014 год)

Smart Fortwo

Seat Mii

Fiat 500

Renault Clio

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ