Зрелищно ВИДЕО: Toyota Land Cruiser 300 бе тестван на сериозен офроуд

  • 22.08.2021 12:50 /
  • 2919 /
  • 0
Зрелищно ВИДЕО: Toyota Land Cruiser 300 бе тестван на сериозен офроуд

В канала Land Cruiser Channel в YouTube се появиха няколко видеоклипа, демонстриращи офроуд възможностите на новата Toyota Land Cruiser 300.

Например в един от видеоклиповете високопроходимият автомобил се втурва по неравен терен и преминава през скалисто място, в друг прави "понички" в пясъка, вдигайки колони от прах, а третият видеоклип показва преодоляването на труден офроуд участък със "спортен" Land Cruiser GR Sport.

Целта на тези видеоклипове е да докажат, че Land Cruiser 300 не е загубил офроуд качествата си и, както и предишното поколение, може да се справи с почти всяко препятствие. Видеоклиповете показват автомобила в различни ситуации - той трябва да преодолее пясък, кал и дълбоки локви.

Представиха официално новия легендарен Toyota Land Cruiser 300 СНИМКИ

Два от видеоклиповете са най-впечатляващи. В първия Land Cruiser 300 "прескача" яма, а във втория водачът поставя автомобила в контролирано занасяне върху пясъка.

Видеоклипът на Land Cruiser GR Sport заслужава специално внимание с най-предизвикателния офроуд участък. Тази версия е единствената в гамата, оборудвана с електронна кинетична система за стабилизиране на окачването (E-KDSS), която се бори с накланянето на каросерията и с люлеенето. Този всъдеход разполага със 715 мм ход на окачването, докато без системата той е 630 мм.

Том Ханкс продава своята уникална Toyota Land Cruiser FJ40 СНИМКИ

Със смяната на поколението автомобилът е получил каросерия с алуминиеви елементи и нова рама - общата им твърдост е нараснала с 20%, а теглото им е намалено с 200 кг.

В същото време собственото тегло остава почти непроменено: по-леката рама и каросерия компенсират новото оборудване, допълнителната електроника и подобрената шумоизолация. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ