Съветските камиони могат всичко: 5 легенди на офроуда в едно ВИДЕО

 • 13.06.2021 10:20 /
 • 4016 /
 • 2
Съветските камиони могат всичко: 5 легенди на офроуда в едно ВИДЕО

Съветските камиони със задвижване на всички колела са познати в цял свят. Някои от тях имат достойни модерни "наследници", но въпреки това видеоклиповете с класически всъдеходни камиони създават специално настроение.

Един от тези видеоклипове е предложен на вниманието ни от канал в Youtube. Пет различни автомобила, символизиращи различни школи на съветското инженерство, са обединени от култовия си статут - ЗИЛ-157, ЗИЛ-131, Урал-4320, КРАЗ-260 и ГАЗ-66, информират световните издания.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор на камион изуми мрежата с уменията си

Друга интересна особеност на конкретното видео, че повечето от кадрите са направени в началото на пролетта, когато мокрият и тежък сняг прави офроуд шофирането просто нереално. Но не и за тези автомобили и техните водачи.

Във видеото са събрани наистина ефектни и зрелищни кадри с всъдеходните камиони, които си заслужава да се видят. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Охридски
  13.06.2021 19:55
  Както изглежда някой много разбира от автомобилостроение,но как така да не знае че всички са по лиценз и Съветско автомобилостроение отдавна не съществува....Равнис по Мерцедес за другите няма да пиша и т.н. и т.н. до края на света........????
 • FireBG
  14.06.2021 14:28
  пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/