Спускането на руски камиони от ферибота в реката възхити мрежата ВИДЕО

  • 04.04.2021 9:50 /
  • 10382 /
  • 1
Спускането на руски камиони от ферибота в реката възхити мрежата ВИДЕО

Това видео, заснето някъде в необятните сибирски простори, е сурова рутина за местните шофьори. Фериботът не можеше да стигне до брега и затова дузина камиони КамАЗ и Урал правят "десант" директно във водата.

Самосвали, камиони с гориво, автокранове, един след друг, тихо навлизат в ледената вода, потапяйки се почти до прозореца на кабината и сякаш по обичаен черен път спокойно се движат по дъното, за да стигнат сушата.

Видеото е направило изключително силно впечатление в мрежата, особено на потребители, които живеят далеч от реалностите на Сибир и други подобни места в Русия.

Изумително ВИДЕО: Камиони КАМАЗ преминават през силна морска буря

„Трябваше да се използва по-дълга рампа“, предположил е един от виделите кадрите. „Това е руска технология, опонират му други. - Тя е свикнала да бъде използвана по този начин.“

„Чували ли са нещо за мостове?“, потребител се е опитал да се пошегува, очевидно слабо представяйки си необятността на Сибир. „Тази земя не е за плахи мъже“, е отговорът в следващия коментар.

"Опитни професионалисти, които го правят редовно. Впечатлен съм.", споделя възхищението си друг от потребителите.

Героите на това видео, ако бяха прочели тези коментари, сигурно щяха да се забавляват много, защото след слизането във водата ги чака път през непроходима кал и силен вятър, но това наистина е тест за издръжливост. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • feliksdzerjinski_1971"@abv.bg
    05.04.2021 16:45
    Тази техника е наследство от СССР,за когото малоумника Путин каза,че освен галоши,нищо друго не е пройзвеждала.