Шофьор се изкачи с джипа си по отвесен склон и удиви мрежата ВИДЕО

  • 17.05.2021 10:20 /
  • 26369 /
  • 1
Шофьор се изкачи с джипа си по отвесен склон и удиви мрежата ВИДЕО

Има автомобили, създадени за комфорт и усещане за превъзходство над другите. С тях човек може да се вози само на перфектен асфалт - от скъпия бутик до престижния ресторант, а обслужването им струва доста голяма сума на година.

Има обаче и автомобили, предназначени за приключения. Те, колите и техните собственици, се чувстват неудобно на гладък и сух асфалт. Тяхната стихия са блатисти и непроходими места, тесни планински пътеки и почти стръмни склонове.

Много популярно в мрежата е станало видео, което е свързано със споменатите всъдеходи. Отначало на кадрите може да изглежда, че Jeep Wrangler няма да се справи с много трудната задача: доста стръмен склон в каньона на Националния парк Sand Hollow в американския щат Юта.

Ето как изглежда идеален всъдеход Ford за края на света СНИМКИ

Освен това скоро е превалял и дъжд, така че сцеплението с повърхността може да не е идеално. Но на камъните се виждат стари следи от гуми, тоест някой вече е изкачил този склон.

На героя от видеото му бяха необходими секунди, за да успее. Шофьорът се справя страхотно, както и старият му джип. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • iedida
    09.05.2021 20:25
    само дето склона не точно отвесен