Пилоти от Формула 1 си спретнаха необичайна гонка във времената на карантина ВИДЕО

  • 21.03.2020 8:50 /
  • 2090 /
  • 0
Пилоти от Формула 1 си спретнаха необичайна гонка във времената на карантина ВИДЕО

Настоящият сезон на Формула 1 се отлага за неопределено време, но състезателите не скучаят. Или поне пилотите от екипа на Aston Martin Red Bull Racing.

Макс Верстапен и Александър Албон от Aston Martin Red Bull Racing си организираха гонки на моторизирани хладилници като се пуснаха на копие на Алберт Парк - арената за Гран При на Австралия.

Насладете се на горещите и палави момичета от Формула 1 в нов автокалендар (СНИМКИ)

Да се избягват социалните контакти и да се опитва човек да се занимава с обичайните неща по време на карантината съветват много лекари по света. А за професионалните спортисти е още по-важно да поддържат форма. Затова екипът на Red Bull организира мини-турнир на мини-машини за своите шампиони. Даже не машини, а хладилници с мотор и колела.

Пистата, на която се състезават Верстапен и Албон, съвсем точно повтаря всички завои на трасето на Гран При на Австралия. Именно Гран При на Австралия беше отменено поради коронавируса.

McLaren показа болидът на бъдещето за Формула 1 (СНИМКИ/ВИДЕО)

Пилотите от Формула 1 са преодоляли три обиколки и битката се е оказала зрелищна и забавна. Верстапен е успял да задмине Албон и първият пресече финалната линия, след което последният на шега е заявил, че е недоволен от настройките на своя „болид“ и обвини механичните проблеми на „машината“ за своето поражение. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ