Не е за вярване! Този "подивял" Lanos вдига 300 км/ч ВИДЕО

 • 22.11.2020 9:50 /
 • 1688 /
 • 2
Не е за вярване! Този "подивял" Lanos вдига 300 км/ч ВИДЕО

Не на всеки шофьор, управляващ Lanos му се е случвало да изпревари Mercedes, а и е много трудно да повярваме или поне да си представим това. Впрочем, всяко правило си има изключения.

Потребител в Instagram с прякор kievracer е публикувал на страницата си видеоклип, заснет от салона на Mercedes-Benz E63 S, показващ невероятната скорост на ZAZ Lanos. Необичайната случка е станала в украинската столица Киев.

Това видео не е фалшиво или пък шега. Както е посочено в съобщението. Автомобилът Lanos от видеото е добре познат в определени среди и тесен кръг от хора тунинг проект.

Вижте как тази УАЗ-ка се оказа по-бърза от Mercedes G63 ВИДЕО

Под капака на колата се крие двигател с мощност от 500 конски сили. Оказва се, че малко повече информация за този автомобил, както и трансформацията му в удивително мощна машина, има във видео в канала KIEVRACER в YouTube (вижте го в края на новината)

Daewoo Lanos е субкомпактен автомобил, произвеждан от южнокорейския производител Daewoo от 1997 до 2002 г. и след това произвеждан по лицензионни споразумения в различни страни по света. Колата е предлагана на пазара също така като Daewoo Sens, ZAZ Sens и ZAZ Lanos в Украйна, Doninvest Assol и ZAZ Chance в Русия, FSO Lanos в Полша или Chevrolet Lanos в Украйна, Русия и Египет. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Alisa
  22.11.2020 11:26
  ❣️ Тъ︍рс︍я се︍кс б︍ез за︍дъ︍лж︍ен︍ие. Го︍тов за все︍ки експ︍ерим︍ент. - W︍W︍W︍.︍RU1︍7︍.︍C︍L︍U︍B
 • firebg
  14.12.2020 10:42
  пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/