Най-полезните неща за кола от AliExpress

  • 01.06.2020 8:50 /
  • 4283 /
  • 1
Най-полезните неща за кола от AliExpress

Експерти направиха списък с най-полезните и необичайни устройства за автомобил, което всеки може да закупи от AliExpress.

Сред най-полезните джаджи се нарежда крика, който по принцип го има във всяка кола, но често се губи.

Експерти смятат, че устройство с магнит, което спира изтичането на масло, също е изключително полезно. Може да се монтира в двигателя, скоростните кутии, трансмисионните кутии и предавателните кутии от всякакъв тип. Използването на това приспособление ще ви позволи да оцените състоянието на автомобила си и да осигурите най-висококачествената обработка на маслото.

Третото място в класацията заема автомобилния органайзер, който може да бъде поставен в поставката за чаши. Това устройство е източник на енергия за зареждане на телефони и други подобни, а изходното му напрежение е 220 V.

Списъкът включва и приспособления като подложка против плъзгане, скенер за отпечатъци против кражба, лента за елиминиране на пропуски и глина, която ви позволява да почиствате всички видове замърсявания.../auto.blitz.bg 

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Жоро
    06.06.2020 22:28
    И аз почнах да пазарувам в този сайт, след като се запознах подробно с ревюто му тук https://dpanov.com/aliexpress/ Преди мислех, че е сложно, ама вече не!