Продава се уникалният мотоциклет на Джони Деп от "Ревльото" ВИДЕО

  • 17.06.2022 10:50 /
  • 1301 /
  • 0
Продава се уникалният мотоциклет на Джони Деп от "Ревльото" ВИДЕО

Този Harley-Davidson може да се окаже идеалната покупка за някой от най-верните фенове на Джони Деп. 

Мотоциклетът от класическия филм "Ревльото ("Cry-Baby") от 1990 г., който направи Деп международен сърцеразбивач, е на път да намери нов собственик.

Мотоциклетът Harley-Davidson Model K от 1955 г. е обявен за продажба в сайта за онлайн търгове GWS. Това е един от двата мотора, използвани при заснемането на споменатия вече филм опреди 32 години (вижте видео от филма в края на новината).

Американската кинозвезда Джони Деп изпълнява главната роля в лентата. Собственикът на мотоциклета е оценил модела на поне 250 000 долара. Крайната цена на мотора ще бъде определена по време на търга.

Киану Рийвс показа своята супер колекция от мотоциклети (ВИДЕО)

По време на снимките са използвани два идентични модела Harley-Davidson. Вторият мотоциклет е бил само макет, който е изгорен в последната сцена на филма.

Истинският мотоциклет е купен от един от членовете на снимачния екип след края на снимките. В продължение на повече от две десетилетия не се е знаело нищо за съдбата на мотора. През последните няколко години Harley е бил изложен в автомобилния музей на щата Мисури.

Разграбиха за минути новия мотоциклет на Harley-Davidson ВИДЕО

Въпреки че мотоциклетът е запазил оригиналния си вид, дългият престой все пак се е отразил на техническото състояние на модела. Според продавача моторът все още работи, но някои части на Harley-Davidson се нуждаят от възстановяване./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ