Зрелищно ВИДЕО: Обстреляха инкасо кола, но шофьорът отчая бандитите

  • 06.05.2021 9:50 /
  • 42238 /
  • 2
Зрелищно ВИДЕО: Обстреляха инкасо кола, но шофьорът отчая бандитите

Нерви от стомана и издръжливост в действие. Това са реални кадри от нападение на брониран инкасаторски автомобил в ЮАР.

Въоръженото нападение, с напрегната конфронтация, за щастие е завършило без пострадали и убити, а престъпниците се провалят в опита си да оберат голяма сума. Това е така, защото този хладнокръвен шофьор се справя със ситуацията като истински супер професионалист.

За нападението се знае малко. Според описанието на видеоклипа в YouTube, това е инкасо кола, която е превозвала пари в Претория, ЮАР на 22 април.Бронираната машина е била нападната от неизвестна група престъпници, движеща се със седан Audi.

Във видеото можете да видите, че в първия момент, когато куршумите се врязват в стъклото и каросерията, шофьорът инстинктивно се навежда, криейки главата си, но в следващия момент се ориентира в дадените обстоятелства и прави това, което трябва да направи.

Крадец паркира колата си, за да извърши обир, но получи моментална карма ВИДЕО

Водачът на автомобила предава автомата на войника от ескорта, продължавайки да кара машината.

Около средата на видеото той обръща колата, за да се изправи челно срещу нападателите, след което инкасо автомобила отново е обстрелян, този път повече от страната на пътника.

Шофьорът инструктира охранителя да се обади на някого. Можем да видим други хора в задната част на колата, вероятно въоръжени и готови да предприемат действия, когато е необходимо.

Дързък обир на уличен светофар бе заснет от камера на Tesla ВИДЕО

Видеото завършва със спирането на превозното средство и излизането на шофьора, за да се изправи срещу крадците с оръжие в ръка.

Times Live съобщава, че в този момент потенциалните престъпници са избягали. Изданието също така посочва, че е имало две подозрителни коли, а инкасо автомобилът е бронирана Toyota Land Cruiser. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Vrvrvr
    06.05.2021 18:25
    https://www.youtube.com/watch?v=QisX6h41nbs
  • Vrvrvr
    06.05.2021 18:34
    https://www.youtube.com/watch?v=kWbWYL4Df2w