Зрелищни СНИМКИ! Porsche 911 изгоря до основи по средата на магистрала

  • 24.11.2018 8:50 /
  • 5284 /
  • 0
Зрелищни СНИМКИ! Porsche 911 изгоря до основи по средата на магистрала

Възникнал пожар в автомобил винаги е нещо много лошо, но когато огънят се разгори в резултат на произшествие, това е още по- лошо, тъй като е сложно да се измъкне човек от горящата кола. Шофьорът на тази Porsche 911 Carrera е успял да излезе, но е бил хоспитализиран с наранявания и изгаряния.

Инцидентът се е случил на магистрала 9 в Германия, близо до град Дитерсдорф, на около 80 километра южно от Лайпциг. Не е известно какво ограничение на скоростта е определено за този път, но изглежда, че Карерата се е движела твърде бързо. Както съобщава пожарната служба Schleiz на страницата си във Facebook, Поршето силно се е ударило в ограждението, повредило е 50 метра от неговата конструкция, след което колата се е завъртяла и влачила още 300 метра по магистралата.

Свещеник шокира мрежата с Porsche Boxster и с това, което накара деца да направят (СНИМКИ/ВИДЕО)

Ударът бил толкова силен, че резервоарът на колата не издържал и избухнал. По време на завъртането горивото се разпръснало по пътя и искри попаднали върху него. Автомобилът се запалва толкова силно, че поврежда повърхността на пътя.

Разярена блондинка грабна брадва и потроши Porsche на улицата пред шокираните очевидци! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Не е известно какво е причинило произшествието. Всички доказателства изгорели. Една от версиите е пробив в покритието на гумите. /auto.blitz.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ