Жестоко наказание от съдбата за нахален шофьор на черен джип (ВИДЕО)

  • 30.01.2019 11:30 /
  • 36446 /
  • 0
Жестоко наказание от съдбата за нахален шофьор на черен джип (ВИДЕО)

Колкото и да не ни се вярва, но май наистина има някаква висша сила, която следи за постъпките на всички хора. И нерядко тези, които причиняват лошотии на осталите, ги застига бързо и сурово наказание.

И това видео сякаш е потвърждение че всички подобни постъпки няма да останат ненаказани. Някои веднага, други след 5,101 25 години, но винаги по заслугите - строго и неизбежно.

А това, че някой шофьор не може да разбере причинно-следствената връзка между хвърления през прозореца на колата му фас през пролетта, и падането на снежна висулка върху покрива ѝ през зимата, просто говори за дефицит на сиво вещество в главата му. 

Точно в това видео взаимовръзката между лоша постъпка и възмездие се вижда с невъоръжено око. В огромния московски район Южно Бутово дързък шофьор на Kia Sportage се прави на хитрец и за да не стои в задръстване дава газ по разделителната полоса.

Естествено кросоувърът му е сподирен от стотици гневни и нецензурни пожелания на останалите шофьори. Тази негативна вълна се носи като цунами след Киата и не след дълго тя навирва колела, след като налита на замаскирана от снега яма.

Очевидци разказват, че шофьорът на потрошената кола е успял да се измъкне почти невредим от ламарините и със собствените си очи видял какво сам си е направил. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ