Жена отвори капака на своя автомобил и ахна от изумление СНИМКА

  • 02.10.2022 10:50 /
  • 15281 /
  • 4
Жена отвори капака на своя автомобил и ахна от изумление СНИМКА

Автомобилите нерядко затрудняват живота на животните. Но може да се случи и обратното, когато действията на по-малките ни събратя извеждат автомобилите от строя. Нагледен пример за това е случилото се със собственичка на Subaru Forester.

Американката Катлийн Лафорс била на почивка за около седмица. След като се прибира вкъщи, тя решава да отиде до магазина. Преди да подкара автомобила си, жената за всеки случай погледнала под капака на колата. И не напразно. Цялото пространство на двигателния отсек било запълнено с орехи.

Очевидно катерица ги е донесла там и е решила да превърне кросоувъра си в хранилище за запаси. Катрин извадила повечето от орехите сама, а за скритите на труднодостъпни места помогнали специалистите от сервизния център. Катерицата е скрила под капака на автомобила общо 558 ореха.

Не е за вярване каква кола има този 75-г. пенсионер в гаража си ВИДЕО

В САЩ собствениците на автомобили често се сблъскват с подобни ситуации. Животните пренасят орехи, шишарки и жълъди в коли, паркирани в близост до дърветата, за да се запасят с храна за зимата. 

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Жалко
    02.10.2022 13:30
    Горката катеричка. Отиде й зимнината. Толкова труд напразно.
  • пловдив
    02.10.2022 13:47
    катеричката не събира зелени орехи. фейк
  • до пловдив
    02.10.2022 18:08
    На зелените орехи на снимката им викат ябълки.
  • еколог
    02.10.2022 18:34
    Тази блогърка ни взема за абдали. Катеричката събира само обелени орехи. .....Влага, йод от зелената обвивка- НЕ! Е, сигурно тази катеричка има шофьорска книжка и ги е струпала временно там, въпреки парите от бензина и маслата.