Защо новата S-класа на Mercedes издава животински звуци?

  • 15.07.2020 8:36 /
  • 11372 /
  • 1
Защо новата S-класа на Mercedes издава животински звуци?

Mercedes-Benz публикува системите на S-класата от новото поколение, който е дълъг един километър. При това в него има функции, за които ние все още не ме и чували. 

Автомобилът е получил дигитален дисплей с приборите с триизмерен ефект. Не става дума за автомобиелн киносалон IMAX и шофьорите няма нужда да си слагат 3D-очила,  за да виждат как работи тахометъра,

Става дума за обикновен LCD-дисплей със специална пискелна структура и управлема амертура. Очите на шофьора виждат различни пискели и изображението постоянно се коригириа в съответствие с положението на очите. Тоест системата е невероятно сложна, а настройката ѝ много прецизна. 

И безумно скъпа. Ръководството обаче я е удобрило за монтиране, защото тя е много ефективна и уникална. 

"Мисля, че текущото десетилетие е много прогресивно време, затова ние бихме искали да виждаме, че S-класата е много прогресивна. Да, това са високи технологии в разкошна обвивка, опеделящи десетилетоето. Тоест ние сме разработили най-прогресивната S-класа от всички до сега", разказа пред Autoblog шефът на отдела за дизайн на Daimler Горден Вагенер.

Информационно-развлекателната система MBUX ще позволи на пътниците да купуват неща през интернет, да управляват домакински прибори и още много други неща, включително и функцията Chit-Chat, която дава отговори на различни въпроси: това е истинбска енциклопедия за развлечение на пътниците. 

"Вие също може да питате как кучето лае или кряка патицата. Добавили сме тази функция за децата, благодарение на което те могат да разширят своите познания за света, вместо да си играят на смартфоните", обяснява Вагенер.

И така, ако вие искате да чуете през премиум аудио системата какви звуци издава патицата, вие знаете кой автомобил ви е необходим. Новият Mercedes-Benz S-класа ще започне да се продава в края на 2020 година.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Justitia enum Thracia!!!
    15.07.2020 19:18
    Пълни глупости и простотии!!!