Японец направи тест на Lada Largus и остана без думи ВИДЕО

  • 11.10.2021 8:29 /
  • 49410 /
  • 9
Японец направи тест на Lada Largus и остана без думи ВИДЕО

През юни 2021 година стана известно за това, че най-малко един екземпляр на обновеното комби  Lada Largus Cross е било продадено в Япония. 

Сега Youtube-каналът NichiRo Channel, специализиращ в превеждането на видеосъдържание от японски, е подготвил клип с впечатления купувач, както се твърди, на първата Lada Largus Cross в Страната на изгряващото слънце.

На кадрите присъства същата бяла кола, която присъстваше и на снимките от новината през юни. 

Собственикът на колата трезво оценява възможностите на своя нов автомобил. В кадър той говори, че скоростната кутия е обикновена механика, а двигателят не е много мощен, затова няма да има с какво да изпъкнеш на магистралата. 

 

Затова пък "е безопасна и интересна кола за любителите на обикновени автомобили", смята японецът. Той поставя специален акцент върху плавността и точната работа на скоростната кутия, което доставя удоволствие от каране. 

Шофьорът дава да се разбере, че е запознат с европейската автомобилна промишленост и отбелязва, че Ларгус, бидейки първоначално проектирана като Renault,  много напомня на европейските коли.

Поради това има някакъв дисонанс в усещането, казва автомобилистът: сякаш сядаш в Лада, а се возиш на европейска кола. 

И да, шофьорът и неговите спътници са запознати с руската марка Lada, във връзка с което се учудват от липсата, въпреки техните очаквания, на скърцания и тракания в салона и проблеми в ефективността на работата на климатика. 

Има и още похвали: работата на задното окачване при влизане в завои, управляемостта при градски скорости, резките спирачки, лесното качване в салона и добрият обзор от мястото на шофьора, както и списъка с екстрите, включващ USB порт за зареждане, подгряване на седалките и волана. "Трудно е да се повярва, че това е руска кола", казва японецът.  

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Ggbjj
    11.10.2021 8:46
    НАИСТИНА Е ОСТАНАЛ БЕЗ ДУМИ.. САМО Е КАЗАЛ : ТОВА ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯТ ДРЪГЕЛ В КОЙТО ЩЕ СЕДНА НЯКОГА.. ОТВРАТ :
  • Да бе да
    11.10.2021 9:35
    Този японец със сигурност Е изпробвал новия самолет ''Летяция Кремъл''на товарища но е видял как живеят обикновенните руснаци и Е спрял да говори по обстойни причини но пътя до Ямато е дълъг и може да проговори......????
  • :-)
    11.10.2021 11:24
    Бa тая Дачия.
  • Бай Х..
    11.10.2021 14:57
    Няма по-голям мазохизъм от това,да си карал руска кола и пак да си купиш !!!
  • Куц
    11.10.2021 19:01
    Вие луди ли сте бе?Кой знае колко пари са му платили ватенките да каже некоя добра дума за тая кофа със раждиви болтове.
  • Живич
    11.10.2021 19:36
    Казали групичка джендъри
  • Каруца
    12.10.2021 8:28
    Колко тук тупанари карат магаре като мариконите
  • niki
    12.10.2021 9:56
    XAXAXAXA
  • Bullshit...
    24.02.2022 21:12
    Абе, дайте поне снимка с волан отдясно. В Япония няма коли с волан отляво. Там движението е в дясно по посока и не се допускат никакви варианти с обратен волан. Не е като в съседния Владивосток, където над 80% от колите са внесени от Япония и е вече проблем за регистрацията им.