Хлапе на 7 г. подкара джипа на татко и стана страшно ВИДЕО

  • 25.05.2022 9:25 /
  • 8866 /
  • 2
Хлапе на 7 г. подкара джипа на татко и стана страшно ВИДЕО

7-годишният Даниел се превърна в звезда в американските медии, след като през изминалата седмица подкара семейния „джип“ и направи бърза обиколка из своя роден град. За радост на всички, пострадали хора при опита за шофиране няма, но не можем да кажем същото за семейната Kia, която се спира в Jeep Liberty, който прекратява цялото фиаско, пише Факти бг.

Всичко започва след като 7-годишният Даниел взима ключовете за колата на своите родители и решава да се разходи с нея из своя роден град. Детето успешно подкарва колата, но както можем да видим от записите не се справя особено добре с шофирането и правилата за шофиране, движейки се в насрещното.

Записите показват, че десетки хора са се опитали да спрат червената Kia с малко дете зад волана, но всички опити се оказват неуспешни. Все пак сагата с шофиращият 7-годишен приключва сравнително безопасно, след като черен Jeep поема удар в предната част и спира колата. На въпроса, къде е отивал малкият шофьор, той отговаря, че просто е искал напитка от местна верига заведения.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Bistra
    25.05.2022 9:51
    Napravo shte mu nachupya tapata glava!Mrasno laino!Ako beshe postradal nyakoi nevinen?
  • PaulaFox
    25.05.2022 11:37
    ❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062