Xiaomi изненада със свеж скутер на цената на смартфон СНИМКИ

  • 17.07.2020 9:20 /
  • 26910 /
  • 1
Xiaomi изненада със свеж скутер на цената на смартфон СНИМКИ

Китайската корпорация Xiaomi напълно може да бъде наречена вездесъща. Тя се опитва да обхване всички области на дейност и затова в продуктовата й гама има канцеларски материали и аксесоари, както и иновативни смартфони и компютри.

В допълнение, компанията произвежда компактни електрически превозни средства. Именно към този сегмент принадлежи най-новият продукт.

Новият електрически скутер е наречен Ninebot C30 е последният модел в линията на производителя. За машината не се изисква шофьорска книжка. Друг приятен бонус е цената на Ninebot C30, която е само 428 долара.

Що се отнася до външния вид на електрическия скутер, той е доста свеж и направен по модерните тенденции.

Xiaomi пуска страхотен електромобил на пазара СНИМКИ

В предната част се откроява огромен светодиоден фар, а на приборното табло има дисплей, на който могат да се видят параметрите на устройството. В оборудването също е включен електромотор с мощност 400 Вт и батерия, осигуряващ пробег от 35 километра. Максималната скорост на модела е 25 км / ч.

Ninebot C30 е оборудван с педали, така че ако ви свърши заредената енергия, можете да стигнете до вашата дестинация, като на обикновен велосипед. Моделът е много лек и маневрен, дори тийнейджър може да се справи с него. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Не, благодаря!
    19.07.2020 7:57
    Не, благодаря! 35км пробег (рекламен) - разбирай 20км максимум. После - да ся ти яки краката!!!