Всички обичат този електромобил, но тази авария ужаси всички от него ВИДЕО

  • 01.02.2023 9:15 /
  • 1041 /
  • 1
Всички обичат този електромобил, но тази авария ужаси всички от него ВИДЕО

Новините за лош качествен контрол на Tesla съвсем не са новост и докато в миналото това засягаше главно големи фуги, материали с не толкова високо качество и други подобни визуални елементи, то напоследък нещата стават доста по-сериозни, пише Факти бг.

В Twitter се появи видео от собственик на чисто нов Model Y, който се оплака от това, че воланът му е паднал по време на движение.

Колата е на една седмица, а потребителят с псевдонима preneh24 споделя кадрите от инцидента на които се вижда как воланът се е откачил от кормилната колона. За радост, мъжът е успял да спре безопасно и да отбие колата в аварийната лента, където е изчакал пътна помощ, която го прибрала.

За съжаление това не е първия път в който виждаме подобен инцидент, след като през 2020 година собственик на също сравнително нова Tesla Model 3 се сблъсква със същата ситуация. За радост и тогава не се стига до пострадали, а от Tesla обясниха, че причината за това е непоставен болт на волана.

В конкретния случай мъжът казва, че вече е изгубил доверието си в Tesla и иска пълно възстановяване на сумата, която е платил за колата, след като 6 дни след нейната покупка, нейният волан пада.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • exmachina
    01.02.2023 12:00
    Как е успял да ,,прибере" колата във аварийната лента без волан? Доста съмнителен материал!