Volkswagen си спретна голяма гавра с японска автокомпания ВИДЕО

  • 08.04.2021 8:50 /
  • 14025 /
  • 4
Volkswagen си спретна голяма гавра с японска автокомпания ВИДЕО

В рекламно видео за своя електромобил ID4 немският производител на автомобили използва „забранен похват“, като показва колата на конкурент в неблагоприятна светлина.

Американското подразделение на Volkswagen е в центъра на вниманието заради своя реклама, в която японски бензинов автомобил се появява в кадър със стикер "Обичам природата".

Не е изключено американците по свой начин да възприемат призива на френските еколози от Световен фонд за природата (WWF) за преодоляване на доминирането на рекламите на всъдеходи с дизелови и бензинови двигатели.

Сравниха Volkswagen ID.3 и Golf GTI в драг битка ВИДЕО

WWF считат, че автомобилните производители манипулират общественото мнение, като рекламират джипове. Безопасността на автомобилите с висок просвет е преувеличена, тъй като рискът от инцидент по време на шофиране на такива автомобили е с десет процента по-висок, като именно кросоувърите и всъдеходите замърсяват околната среда повече от другите видове леки автомобили.

Така или иначе, каналът на Volkswagen USA в YouTube е публикувал видео, показващо електрическия Volkswagen ID4 в по-добра светлина от Subaru Outback.

Уникална функция: Вижте как Volkswagen Touareg умее да се паркира сам ВИДЕО

В 30-секундното видео, Volkswagen разкрива, че електрическият ID4 е най-добрият избор за семеен автомобил. На кадрите се вижда как докато безшумният електрически мотор ви позволява да се насладите на звуците на дивата природа по време на селско пътешествие през гората, мръсно Subaru Outback преминава покрай електрическия кросоувър. На задната част на японския автомобил може да се види стикер, на който е написано „Аз обичам природата". /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Mimeto
    08.04.2021 21:27
    Тая вагаджийница може само да си мечтае да влезе, камо ли да излезе от местата, на които може да влезе субидубиду. Собственикът му ще реве ако го накаля така и тока няма да му стигне да излезе от калта. Като цяло двата автомобила нямат нищо общо и " подигравката" е не на място.
  • Джомолунгма
    23.04.2021 20:26
    Пиринчените грънци VW се “подиграват” на японския инженерен гений:)) След един път Ауди и един път Сеат невър мор немски контейнер за боклук... Сега си карам волвенцето и тойотката и фара не изпитва никаква болка...
  • Гост
    02.05.2021 2:01
    Карай си оризовата паница и шведския форд с мотор от пежо и остави хората да се кефят на каквото си искат
  • Иван д.
    19.06.2021 15:05
    Субаро ега инженерен гений немам думи. За гледай се в хибрида на тойота погледни ауспуха и веднага ще се сетиш, че смешно изпълнение. За Волвото е по добре от тойота и субаро, но е по зле от VW и наистина са с мотор на пежо, а това вече не окей.