Volkswagen показа обновен бюджетен седан СНИМКИ

  • 11.03.2022 9:50 /
  • 11541 /
  • 0
Volkswagen показа обновен бюджетен седан СНИМКИ

Volkswagen представи обновения бюджетен седан Virtus, чието начало започва преди 5 години на базата на европейския хечбек Polo. Обновеният глобален модел, който ще се предлага в повече от 25 държави, дебютира в Индия.

Volkswagen Virtus заменя Vento в гамата на германската марка, който от своя страна е технически близък до Polo. Външно актуализираният Virtus се различава от версията, която досега се предлагаше само в Южна Америка, по увеличената радиаторна решетка, заострените фарове, както и по преработените брони.

Интериорът е почти непроменен. Допълнителното оборудване като опции включва изцяло цифрово арматурно табло, информационно-развлекателна система с 10-инчов сензорен дисплей, камера за задно виждане, навигация, климатик и вентилирани предни седалки.

Volkswagen изтегли от производство най-стария седан в Европа СНИМКИ

Volkswagen Virtus има общи основни компоненти и агрегати с новата Skoda Slavia, чието производство започна в началото на 2022 г. В резултат на това моделът ще бъде изграден върху платформата MQB-A0-IN, разработена специално за бююджетните автомобили на германския автомобилен производител.

Двигателната гама на Volkswagen Virtus ще включва 1,0-литров бензинов турбодвигател с мощност 115 к.с., който ще работи в комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия или автоматична скоростна кутия от същия диапазон.

Volkswagen показа официални СКИЦИ на новия "напомпан" Amarok

Другият наличен агрегат ще бъде 1,5-литров четирицилиндров двигател с компресор и 150 к.с., работещ заедно с роботизирана скоростна кутия с два съединителя. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!



 

 

 

КОМЕНТИРАЙ