Volkswagen показа иновациите в своя очакван електромобил ID.3 (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 15.07.2019 10:20 /
  • 6634 /
  • 0
Volkswagen показа иновациите в своя очакван електромобил ID.3 (СНИМКИ/ВИДЕО)

Volkswagen продължава да подгрява публиката с интригуващи подробности, свързани с първия електромобил германския гигант, кой ще бъде в серийно производство. Докато предсерийните прототипи на VW ID.3 се тестват по обществените пътища, от компанията ни показаха интериора на е готовия за конвейера електромобил.

Новият хечбек отвътре изглежда наистина иновативен - той ще се хареса на феновете на футуристичния дизайн. Производителят е демонстрирал селектор за режимите на движение, който стърчи от рамката около цифровия контролен панел.

От Volkswagen защитиха Jetta от кражби по неочакван начин (ВИДЕО)

Вдясно виждаме голям централен монитор, който отговаря за управлението на всички второстепенни функции на електромобила. На екрана е показана система от прозорци, всеки от които отговаря за отделна функция.

VW ID.3 ще има и функция за гласов контрол. Например, ако водачът каже, че му е студено, то компютърната програма ще реагира на това и ще затопли колата. 

Volkswagen показа удивителен електромобил на автоизложението в Лос Анджелис (СНИМКИ/ВИДЕО)

Официалната премиера на ID.3 ще се проведе през септември на автомобилното изложение във Франкфурт. Скоро след това ще започнат продажбите му. В момента вече са направени повече от 20 000 предварителни поръчки. Първите 30 000 копия от този модел ще бъдат произведени под формата на специална версия - ID.3 1ST.

Новият немски електрически хечбек ще получи три версии, в зависимост от капацитета на батерията. В основната версия запасът ще бъде 330 км, а най-добрата версия - 550 км. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ