Внимание абитуриенти: Ето колко лесно се преобръща кола на пътя ВИДЕО

  • 05.05.2021 8:00 /
  • 3618 /
  • 0
Внимание абитуриенти: Ето колко лесно се преобръща кола на пътя ВИДЕО

Съвременните автомобили стават все по-безопасни и прощават на шофьорите много грешки по време на шофиране. Въпреки това, човек все пак трябва да е концентриран, докато е зад волана. 

На кадри, заснети в американския град Филаделфия, се вижда как няколко автомобила чакат на светофар, като в един от тях се вижда момиче в доста добро настроение, което се е подало през прозореца на колата. 

Изглежда, че още малко и нещо неприятно ще се случи с нея, но не. Случката се случва на шофьора на Hyundai в дясната лента, който стои пред автомобил с видеорегистратор. 

Колата започва леко да завива наляво и се забива в паркиран автомобил. 

Поразително е, че, въпреки ниската скорост, Hyundai-ят се преобръща. Правейки пълен оборот, колата отново застава на колелата си напреко на улицата. 

Съдейки по показанията на скоростомера на колата, движещ се зад Hyundai-ая, преобърналият се едва ли е успял да ускори дори до 40 километра. 

Случаят трябва да напомни на всички колко е опасно да се показва човек извън прозореца на кола, по-специално за абитуриентите, чието любимо занимание е да се подават през прозорците на колите и да викат от 1 до 12. Човек никога не знае какво може да му се случи на пътя. 

КОМЕНТИРАЙ