Визията на очакваната нова Honda Civic бе разкрита СНИМКИ

  • 10.10.2020 9:50 /
  • 2549 /
  • 2
Визията на очакваната нова Honda Civic бе разкрита СНИМКИ

Да разберем по-подробно за новата Honda Civic и как точно ще изглежда колата стана възможно благодарение на потребителите на интернет форума Civic XI, посветен на единадесетото поколение японския автомобил.

Именно там се появиха патентните изображения на бъдещия нов Honda Civic в каросерията на хечбек. Съдейки по тях, колата ще запази познатия дизайн и пропорции, но леко ще се промени в детайлите.

В новия облик на автомобила има по-малко агресия. Външно, новата Honda Civic ще загуби своята острота и ъгловост и ще добави малко дължина, за да се осигури допълнително пространство в салона.

Говорейки за други забележителни промени, можем да подчертаем новата оптика в предната част и различните задни светлини. 

Гамата двигатели на новия Civic ще зависи пряко от пазара. Сега в гамата има 1,8-литров атмосферен агрегат с мощност от 141-конски сили, 1,6-литров „дизел“ със 120 к.с. и два бензинови двигателя с компресор - 1,0-литров с 126 к.с. и 1,5-литров с 182 к.с.

Honda обнови CR-V и представи новата изумителна топ версия СНИМКИ

Що се отнася до "заредената" версия на Honda Civic Type R, то тя най-вероятно ще бъде оборудвана с хибридна силова установка, базирана на 2,0-литрова "турбо четворка", като мощността й ще бъде 400 к.с.

Удивителен дизайн: Показаха първи СНИМКИ на очаквания нов Honda HR-V

Производството на новия Civic ще бъде прехвърлено в САЩ (преди това автомобилът бе сглобяван в Англия). Следващият Honda Civic трябва да дебютира през пролетта на 2021 година. Колата, както и преди, ще се предлага във версии седан и хечбек. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • пословици и поговорки
    10.10.2020 12:29
    Преоблякъл се Илия ,огледал се - пак в тия. Фейслифт(че) на актуалният Сивик - нищо повече.
  • mqkoi
    11.10.2020 3:29
    Dori i facelift ne e! Tozi Civic si se prodava v momenta v USA.